Ekema Scholtens Totaal Installateur BV

Installatie

“Al 80 jaar specialist in verwarming, installatie- en elektrotechniek”

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Moet het dak van uw huis gerenoveerd worden of zoekt u een specialist voor het onderhoud van uw cv? Voor al deze zaken en meer, bent u bij Totaalinstallateur Ekema Scholtens aan het juiste adres.

Innovatie en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. De afgelopen jaren hebben wij alleen al ons aanbod in dakwerken aanzienlijk verbreed. Ekema Scholtens streeft naar voortdurende ontwikkeling en in 1995 besloot algemeen directeur dhr. H. Bisschop dan ook om het aanbod in dakwerken onder te brengen in één specifiek bedrijfsonderdeel: Daktechniek Noord.

Zowel Ekema als Daktechniek Noord zijn gevestigd aan de Hoofdstraat 224 in Uithuizermeeden. Hier bevindt zich ook de showroom van Ekema Scholtens, waar u terecht kunt voor diverse merken badkamermeubels en verwarmingselementen. Om u nog meer keuze te bieden, werkt Ekema Scholtens samen met de groothandels Simon de Haas en Plieger te Groningen.

Op deze website vindt u per bedrijfsonderdeel een beschrijving van onze producten en diensten en een overzicht van onze referenties. Wenst u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u zowel via de link ‘contact’ als telefonisch contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze vestiging in Uithuizermeeden.